Τι θα χρειαστούμε:
500 γρ. ταλιατέλες
250 γρ. κεφαλογραβιέρα
250 γρ. ρεγκατο σε κυβάκια
250 γρ. έμενταλ σε κυβάκια
250 γρ. κρέμα γάλακτος
λίγο μοσχοκάρυδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες.
Δεν τις ψήνουμε τελείως αλλά τις αφήνουμε να κρατάνε λίγο. Τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε τα τυριά, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου ώστε να ροδίσει η επιφάνεια. Σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου