Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό ψαρονέφρι
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
2 κλαράκια δεντρολίβανο (προαιρετικό
Αλάτι
Πιπέρι
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες. Ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε καλά το κρέας σε ένα βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε το αλάτι. Αφού πάρει χρώμα το κρέας το αφαιρούμε από το σκεύος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι το αλεύρι. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να διαλυθεί καλά και ξαναβάζουμε στο τηγάνι το κρέας. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε το δεντρολίβανο και το πιπέρι. Αφήνουμε να ψηθεί για 5-6 λεπτά και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ ή πατάτες τηγανητές.
Καλή σας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου