Αγάπησα τη μαγεία της μαγειρικής τέχνης έχοντας ως μέντορα τη λατρεμένη μου γιαγιά. «Όταν μια συνταγή γίνεται με αγάπη τότε η επιτυχία της είναι σίγουρη», μου έλεγε. Κάθε φορά που φτιάχνω τις αγαπημένες της συνταγές ταξιδεύω πίσω στο χρόνο κι αναπολώ τις ευτυχισμένες στιγμές που συνόδευαν κάθε γευστική δημιουργία της. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια της γεύσης με συνταγές παλιές -από το μπαούλο της γιαγιάς- και καινούριες από αυτοσχεδιασμούς και πειραματισμούς δικούς μας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ψαρονέφρι με άσπρη σάλτσα

Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό ψαρονέφρι
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
2 κλαράκια δεντρολίβανο (προαιρετικό
Αλάτι 
Πιπέρι

Σούπα με μοσχάρι και λαχανικά

Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό μοσχάρι για βραστό
4 πατάτες
2 μεγάλα καρότα
2 μέτρια κολοκυθάκια
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μεγάλη ντομάτα
Σέλινο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
Λεμόνι