Αγάπησα τη μαγεία της μαγειρικής τέχνης έχοντας ως μέντορα τη λατρεμένη μου γιαγιά. «Όταν μια συνταγή γίνεται με αγάπη τότε η επιτυχία της είναι σίγουρη», μου έλεγε. Κάθε φορά που φτιάχνω τις αγαπημένες της συνταγές ταξιδεύω πίσω στο χρόνο κι αναπολώ τις ευτυχισμένες στιγμές που συνόδευαν κάθε γευστική δημιουργία της. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια της γεύσης με συνταγές παλιές -από το μπαούλο της γιαγιάς- και καινούριες από αυτοσχεδιασμούς και πειραματισμούς δικούς μας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Ψαρονέφρι με λευκό κρασί και αρωματικά βότανα


Τι θα χρειαστούμε:
1/2 κιλό ψαρονέφρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη φρέσκια 3 κλαράκια
Δεντρολίβανο φρέσκο 1-2 κλαράκια